Ecuador

Ecuador

Ecuador Dél-Amerika Andok-országai közül a legkisebb. A parányi országban ősi kultúrákkal, gyarmati építészettel, túlvilági hangulatú vulkanikus tájakkal, és a sűrű esőerdők kavalkádjával találkozhatunk. Errefelé olyan gyorsan váltogathatjuk a környezetünket, mint a gondolatainkat - egyik nap még a hidegtől dermedt ujjakkal kotorászunk a vastag, kézi kötésű pulóverek között az Andok fennsíkjainak valamelyik piacán, másnap pedig a moszkitókat hessegetjük a trópusi tengerparton. És ne feledkezzünk meg a világ legcsodálatosabb természeti kincsei között számon tartott Galápagos-szigetekről sem.


Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 db a keresésnek megfelelő utazást találtunk.
A keresővel tovább szűkítheti a találati listát!

Ecuador

Sajnos, a keresett kifejezéssel a keresés nem volt sikeres, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk Önnek ajánlani semmit.

Keresőnk kontinensre, országra, városra, földrajzi helyekre vagy konrét szálláshelyek elérésére van beállítva.

Javasoljuk, hogy a fentiek bármelyikével indítson keresést, majd nagyon egyszerűen szűrje a keresés eredményét a bal oldalon lévő oszlop kapcsolóival!

Mivel oldalunk több tízezer utazáshoz és szálláshelyhez enged hozzáférést, így nagyon valószínű, hogy a fenti módszerrel rengeteg Önnek megfelelő ajánlattal szolgálhatunk.

Nincs találat