Róma városlátogatás

Galéria

A legkedvezőbb árak alakulása:

Legjobb ár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

167 118 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
Az összes hely elkelt
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

"Az Örök Város" Kupolák tengere. A gyengéd szépség, a tiszta harmónia képe. A béke és az örökkévalóság képe: Róma Aeterna.

Utazás alapadatai:

Utazás: menetrendszerinti járattal
Ellátás: reggeli
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


3*-os szállodák, Róma

Szállás: Hotel
Besorolás: 3*

Egyéb szolgáltatások:
3*, Hotel

Programleírás:

1. nap:
Elutazás Rómába közvetlen járattal. Buszos városnézés és transzfer a szállodához, utána gyalogos magyar nyelvű városnézés. Ellátogatunk a méltán híres Spanyol lépcsőhöz, a nemrégiben felújított Trevi kúthoz, majd a Piazza Navona tere következik, végül a kupolájáról híres Pantheon.

2. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív gyalogos városnézés: Antik Róma legfontosabb látnivalói Forum Romanum (az egykori birodalom központja); Colosseum; Capitolium; Piazza Venezia, II. Viktor Emánuel emlékmű. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. A részvételi díj tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést és a belépőjegyeket a Colosseumba, Forum Romanumba és a Palatinus dombra.

3. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív program a Vatikánba. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. Az ár tartalmazza a belépőjegyet a múzeumba és az idegenvezetést. A Vatikáni múzeum és többek között a Sixtusi Kápolna megtekintése után bejárjuk a Bazilikát és a Szent Péter teret.

Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

4. nap:
Reggeli után szabadprogram vagy félnapos buszos fakultatív program: látogatás a Rómához közeli Tivoliban, a kertek városában. A program min. 15 fő jelentkezésétől indul. Tivolit híressé a teraszosan épült reneszánsz parkjának szökőkút csodái, és 400 éves hatalmas fái (ciprusok, cédrusok, pineák) teszik. A Villa d´Este parkjának megtekintése idegenvezetőnkkel, majd visszautazás Rómába.

5. nap
Reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Általános információ: utazás Budapest-Róma-Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal. Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A teljes ár tartalmazza: a repülőjegyet, a repülőtéri illetéket, a transzfert, a sztornóbiztosítást (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), a foglalási díjat3*-os szállodai elhelyezéssel (Hotel Marc Aurelio 3*+ vagy Pacific Hotel 3*), reggelis ellátással, feladható poggyásszal (max. 23kg) + 1 kézi poggyásszal (max. 8kg) és fedélzeti ellátással.

A feltüntetett díjakon felül fizetendő: a belépők, a tömegközlekedési jegyek és fakultatív programok. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

Idegenforgalmi adó kb. 4-6€/fő/éj a helyszínen fizetendő!

Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):

Kupola (Szt. Péter Bazilika): csak lépcsőn (551 lépcső) 6€, lifttel+lépcsőn (320 lépcső) kb. 8€; Angyalvár: kb. 11€; Villa d' Este: kb. 10€; Pantheon: kb. 2 €

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!

Térkép
Fakultatív programok
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2020.09.09 - 5 nap / 4 éj
167 118Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

MÓDOSÍTÁS
 • 9.
  Szerda
 • 19.
  Szerda
 • 21.
  Szerda
 • 23.
  Szerda
 • 28.
  Szerda
2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak